22 ноември 2014

СВЕЖИ БАЛНИ РОКЛИ В ЦВЯТ МЕНТА

Цветът на прохладата, свежестта и морския бриз, цвета на любимия  коктейл - всичко това е цвят мента. Един по-мек нюанс на зеленото и тюркоазеното, ментата е голям хит за предстоящия моден сезон. Ментовият цвят е навсякъде, от дрехите до аксесоарите, от грима до лака за нокти, дори в новите колекции балните рокли.
 

http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=874





















Въпреки, че е красив и изискан цвят, ментовото зелено може да изглежда ужасно, ако не се носи по правилния начин. Трябва да сте внимателни какъв нюанс мента избирате според цвета на кожата, очите и косата ви.

http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=869http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=851


Ако сте с тъмна кожа и коса, изберете по-ярка нотка на ментата. За блондинките е препоръчително да експериментират с по-светлите нюанси на ментата. Жените с топли цветове са най-щастливите, тъй като те изглеждат невероятно в почти всички нюанси на ментовото зелено.

http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=863http://www.faviana.com/catalog/dress-s7325?category=prom-2015 

Няма коментари:

Публикуване на коментар