18 октомври 2013

Бал 2014 - рокли с гол гръб

Всяко момиче иска да изглежда по най-добрия и привлекателен начин в нощта на бала. Ако сте решили да се сбогувате категорично с образа на ученичка и искате да впечатлите съучениците си със съблазнителен и елегантен външен вид, това няма да бъде трудно. Достатъчно е  да изберете рокля с ниско изрязан гол гръб, за да постигнете желаната секси и екзотична визия.
  
http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=872



Роклите с гол гръб могат да бъдат много изчистени като дизайн, по тялото, както и с по-богати поли и с някои традиционни акценти като малки многоцветни кристали в предната част на роклята. Ръбът на деколтето може да бъде обшит с пайети или дантела, но не трябва да се прекалява, за да не изглежда роклята натруфена. Дизайнерските колекции за бал 2014 предлагат голямо разнообразие от оригинални модели абитуриентски рокли с ниско изрязан и секси гръб.




Ако сте свикнали да бъдете звездата на дансинга и държите на удобството, но искате да изглеждате секси в нощта на бала, късата официална рокля с гол гръб е решението. Това е и чудесна възможност да демострирате стегнатите си крака и да ударите конкуренцията в земята.




Няма коментари:

Публикуване на коментар