24 февруари 2011

Бал 2011 - Цветовете на сезона


Основните цветове за пролетта на 2011г, определени от топ дизайнерите в Италия и Франция са свързани с тропиците! Сред задължителните цветове за бал 2011 г. са тюркоазено синьо, ярко кралско синьо, бонбонено лилаво, розово-оранжево, слънчево жълто и морско синьо-зелено.
При избора на цвят за вашата бална рокля, обаче, трябва да се съобразите и със специфичния тен на кожа ви, както и с нюансите на косата и цвета очите ви. За жените тип Пролет със светла златиста кожа и руси или светло-кестеняви коси с червеникав отенък са подходящи топлите, но нежни нюанси - цветовете на разцъфващи цветя и напъпващи клонки или кристално чисто морско синьо.

АБИТУРИЕНТСКА РОКЛЯ ОТ JOVANI
БАЛНА РОКЛЯ В ПРАСКОВЕНО BELNOIR


Кожата на жените тип Лято може да бъде бледа или със светъл жълто-зеленикав цвят, а цветът на косата от светло-русо до тъмно-кестеняв, но непременно с пепеляв оттенък. За жените от този тип много подходящи са чистите виолетови модели и студените нюанси на изумрудено зеленото.

БАЛНА РОКЛЯ С ЦЕПКА ОТ FAVIANA
СЕКСИ АБИТУРИЕНТСКА РОКЛЯ


Жените тип Есен обикновено имат светла кожа тип-слонова кост, но могат могат да бъдат и с по-тъмен златисто-бежов цвят. Характерното за тях е, че имат разкошни гъсти коси с много изразителен цвят от златисто до тъмно-кестеняво с мек червеникав отблясък. Много добре изглеждат с дрехи в топлите земни цветовe.


ЕФИРНА БАЛНА РОКЛЯ В ОРАНЖЕВО
ПРИНЦЕСКА РОКЛЯ В ЦВЯТ ПУДРА

Зимата се отъждествява с контрастите, затова и жените от този тип се характеризират със светла кожа, тъмни коси и ярък, наситен цвят на очите. Подходящи за Зимата са ярките цветове, като червено, цикламено, изкрящо снежно бяло и плътно черно.

КЪСА РОКЛЯ В СИНЬО ОТ JOVANI
КЪСА БАЛНА РОКЛЯ ОТ BELNOIR